Project

General

Profile

tigase.server.ext.lb.ReceiverBareJidLB error

Raylin lin
Added almost 5 years ago

hi,all:

     I run tigase server(5.3 built by myself),and got this error:

2014-03-10 15:14:27.221 [ConnectionOpenThread] ConnectionOpenThread.addAllWaiting() WARNING: Error: creating connection for: {port-no=5277, local-host=muc.domain.tld, remote-host=accept, type=accept, socket=plain, ifc=[Ljava.lang.String;@6ce58b15, max-reconnects=7200000, repo-item=muc.domain.tld:passwd:accept:5277:accept:null:tigase.server.ext.lb.ReceiverBareJidLB}

java.net.SocketException: Unresolved address

    at sun.nio.ch.Net.translateToSocketException(Net.java:157)

    at sun.nio.ch.Net.translateException(Net.java:183)

    at sun.nio.ch.Net.translateException(Net.java:189)

    at sun.nio.ch.ServerSocketAdaptor.bind(ServerSocketAdaptor.java:76)

    at sun.nio.ch.ServerSocketAdaptor.bind(ServerSocketAdaptor.java:67)

    at tigase.net.ConnectionOpenThread.addISA(ConnectionOpenThread.java:340)

    at tigase.net.ConnectionOpenThread.addPort(ConnectionOpenThread.java:378)

    at tigase.net.ConnectionOpenThread.addAllWaiting(ConnectionOpenThread.java:311)

    at tigase.net.ConnectionOpenThread.run(ConnectionOpenThread.java:240)

    at java.lang.Thread.run(Thread.java:744)

Caused by: java.nio.channels.UnresolvedAddressException

    at sun.nio.ch.Net.checkAddress(Net.java:127)

    at sun.nio.ch.ServerSocketChannelImpl.bind(ServerSocketChannelImpl.java:208)

    at sun.nio.ch.ServerSocketAdaptor.bind(ServerSocketAdaptor.java:74)

    at sun.nio.ch.ServerSocketAdaptor.bind(ServerSocketAdaptor.java:67)

    at tigase.net.ConnectionOpenThread.addISA(ConnectionOpenThread.java:340)

    at tigase.net.ConnectionOpenThread.addPort(ConnectionOpenThread.java:378)

    at tigase.net.ConnectionOpenThread.addAllWaiting(ConnectionOpenThread.java:311)

    at tigase.net.ConnectionOpenThread.run(ConnectionOpenThread.java:240)

    at java.lang.Thread.run(Thread.java:744)

I seems like dns problem,but I ping many website sucessfully.


Replies (1)

Added by Wojciech Kapcia TigaseTeam almost 5 years ago

Raylin lin wrote:

I seems like dns problem,but I ping many website sucessfully.

Is your external configuration correct? Attached logs suggest configuration problem:

port-no=5277, local-host=muc.domain.tld, remote-host=accept*, type=accept, socket=plain, ifc=[Ljava.lang.String;@6ce58b15, max-reconnects=7200000, *repo-item=muc.domain.tld:passwd:accept:5277:accept:null:tigase.server.ext.lb.ReceiverBareJidLB

    (1-1/1)