Project

General

Profile

error retrieving pubsub item in web admin

István Tóth
Added over 3 years ago

After I request a valid item from a pubsub node in the webadmin, the getted XML stanza is below - with an error message - the result is appear in the end anyway...

<body

xmlns:stream
="
http://etherx.jabber.org/streams
"

xmlns
="
http://jabber.org/protocol/httpbind
"

xmlns:xmpp
="
urn:xmpp:xbosh
"

xmpp:version
="
1.0
"

ack
="
1564213
"

host
="
mypubsub
"

secure
="
true
"

from
="
mypubsub
"
>
<parsererror

style
="
display: block; white-space: pre; border: 2px solid #c77; padding: 0 1em 0 1em; margin: 1em; background-color: #fdd; color: black
"
>
<h3
>
This page contains the following errors:
</h3
>
<div

style
="
font-family:monospace;font-size:12px
"
>
error on line 1 at column 687: expected '>'
</div
>
<h3
>
Below is a rendering of the page up to the first error.
</h3
>
</parsererror>
<iq

xmlns
="
jabber:client
"

to
="
admin@mzpubsub/244775514-tigase-43
"

id
="
aHYj4v
"

type
="
result
"

from
="
pubsub.mzpubsub
"
>
<command

xmlns
="
http://jabber.org/protocol/commands
"

status
="
completed
"

node
="
retrieve-items
"
>
<x

xmlns
="
jabber:x:data
"
>
<field

var
="
item
"
>
<value
>
<item

id
="
2kmswiqj53a0ytpbsu
"
>
<entry
>
<data type='msg_text'>ha ide írok szöveget, megjelenik az adatbázisban</data>
</entry
>
</item>
</value>
</field>
</x>
</command>
</iq>
</body>

Replies (2)

(1)

Added by Wojciech Kapcia TigaseTeam over 3 years ago

István Tóth wrote:

After I request a valid item from a pubsub node in the webadmin, the getted XML stanza is below - with an error message - the result is appear in the end anyway...

Which webadmin? Where/how do you see the XML stanza? Could you share screenshots of the issue?

Added by István Tóth over 3 years ago

Try to recreate this, not yet successful...

    (1-2/2)