Project

General

Profile

Bug #5645

tigase.log flooded with "failed to retrieve default values for bean…"

Added by Wojciech Kapcia TigaseTeam almost 2 years ago. Updated almost 2 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Target version:
Start date:
Due date:
2017-06-09
% Done:

100%

Estimated time:
Database:
n/a
Applicable version:
7.2.0
Source Code Disclaimer:

Description

For example

2017-06-07 19:26:41.675 [main]             DSLBeanConfigurator.dumpConfiguration()  FINEST:  failed to retrieve default values for bean vhost-man, class = class tigase.vhosts.VHostManager
java.lang.NullPointerException
        at tigase.component.DSLBeanConfigurator.lambda$dumpConfiguration$149(DSLBeanConfigurator.java:202)
        at java.util.HashMap.forEach(HashMap.java:1288)
        at tigase.component.DSLBeanConfigurator.dumpConfiguration(DSLBeanConfigurator.java:197)
        at tigase.component.DSLBeanConfigurator.dumpConfiguration(DSLBeanConfigurator.java:174)
        at tigase.server.Bootstrap.start(Bootstrap.java:154)
        at tigase.server.XMPPServer.start(XMPPServer.java:142)
        at tigase.server.XMPPServer.main(XMPPServer.java:123)

Associated revisions

Revision 3446db54 (diff)
Added by Andrzej Wójcik IoT 1 CloudTigaseTeam almost 2 years ago

#5645: added fix for possible NPE

History

#1 Updated by Andrzej Wójcik IoT 1 CloudTigaseTeam almost 2 years ago

  • Status changed from New to In QA
  • Assignee changed from Andrzej Wójcik to Wojciech Kapcia
  • % Done changed from 0 to 100

Fixed possible NPE

#2 Updated by Wojciech Kapcia TigaseTeam almost 2 years ago

  • Status changed from In QA to Closed

Also available in: Atom PDF